Hoe te testen

Ella van der Horst

Dankzij ons testlaboratorium kunnen we een breed scala aan beveiligingsoplossingen verifiëren, zoals plug and play, antivirus enzovoort, en we kunnen ook controleren hoe goed ze werken met alle verschillende soorten kabels.

Als fabrikant van verlengkabels kunnen we veel dingen doen in ons vakgebied. Naast het bieden van technische ondersteuning, kunnen we ook gebruikers adviseren, om hun beveiligings- en beveiligingsoplossingen te verbeteren. Hoe meer u een bepaalde kabel gebruikt en hoe meer van onze tests u doet, hoe beter wij u kunnen helpen. Als het product je niet bevalt of er niet tevreden mee bent, kun je hier een reactie achterlaten of ons een e-mail sturen. Bedankt voor het bezoeken van deze pagina. Deze site is ook gewijd aan de Nederlandse privacy beweging, die actief is op het internet sinds de late jaren 1980 en begin jaren 1990. Het begon met een zeer beperkt doel: internetgebruikers beschermen tegen het toezicht en het rondsnuffelen van overheden en bedrijven.

Dus we vertellen je het verschil tussen de beste en de slechtste kabel. Maar, de beste kabel is een nieuw ontwerp dat niet is getest voor een volledige vijf jaar, en er is altijd een risico betrokken. Wat volgt is een herziening van onze favoriete kabels, zoals geselecteerd door u, onze lezers. We willen weten wat u van deze kabels vindt en of u aanbevelingen hebt! Houd er rekening mee dat de resultaten subjectief zijn. De producten zijn geen set aanbevelingen. We presenteren de beste kabel volgens uw persoonlijke ervaring, en de rest van de wereld kan de producten proberen en vergelijken en vergelijken voor zichzelf. Dus zonder verdere vertraging:

De beste verlengkabel: CableGuru

We beginnen met de basis: de kabels hebben de laagste weerstand, wat belangrijk is wanneer je deze kabels voor langere tijd gaat gebruiken. De kabels hebben ook een hoog signaalverlies. Dat betekent dat ze degraderen met de tijd en hoe meer tijd ze zijn aangesloten op de antenne. De kabel is gemaakt met 100% koperdraad die zeer geleidend is.

U wilt niet dat uw persoonlijke gegevens worden gedeeld met de bedrijven die uw apparaat maken. Teken deze petitie als je het niet zeker weet.

Deze blog is gebouwd om gemakkelijk te gebruiken voor mensen om te lezen en in gedachten te houden de basisinformatie over de kabel-industrie. Deze blog zal zich voornamelijk richten op de "grote vier" aanbieders (Equal, Cingular, CenturyLink, en Verizon) in Noord-Amerika. Ik zal echter ook over andere bedrijven in Europa en Azië schrijven. Deze blog is een open discussie, en ik zal blij zijn om u allen te voorzien van de info. De eerste stap is om te registreren, die is gratis gemiddeld. Als je de petitie al hebt ondertekend, doe dat dan nog eens, zodat je een kans hebt om van gedachten te veranderen. Als je niet registreren, gebruik dan niet deze blog en gewoon een reactie met uw mening. Ik probeer zo veel opmerkingen en vragen te beantwoorden als ik kan, en ik zal proberen om deze pagina bijgewerkt met nieuwe informatie te houden. Deze blog is een work in progress, en ik heb nog niet de tijd gehad om elke provider in de EU of Azië onderzoek. Maar ik zal je op de hoogte houden.

Het resultaat is dat je niet fout gaan.

Met andere woorden, geloof niet de leugens die je hoort, ook al klinken ze misschien aardig voor je in je hoofd! Het beste deel van deze awards is dat je nooit echt "verkeerd". U onze software gebruiken om de winnaars te volgen en erachter te komen waarom u niet op de lijst staat. U deze gegevens gebruiken om uw verlengkabel te verbeteren. Hier zijn een aantal andere belangrijke dingen om in gedachten te houden: We houden rekening met alle beoordelingen (vooral voor "nieuwe" producten) en alle feedback. Het is gemakkelijk om te zeggen dat een verlengkabel is een uitstekend product, maar als je het probeert en vind het niet werkt, dan is het product is niet "nieuw", maar oud. Je maar één keer winnen voor de verlengkabel. Het beste ding om te doen is het kopen van een kabel die werkt voor jou.

We hebben ook een proces waarbij het testteam contact opneemt met de fabrikant en hen zal vragen om rekening te houden met hun gegevens en nauwkeurigere informatie te verstrekken. Op die manier kunnen de gegevens van de fabrikant worden gebruikt als alternatief referentiepunt en kunnen ze objectiever worden bekeken en besproken. Daarnaast doen we dit met een focus op de kwaliteit van de informatie die we krijgen. We maken niet de informatie die we verkrijgen als een bron voor meningen of persoonlijke mening over een product. Wat we proberen te doen is zo onpartijdig en objectief mogelijk te zijn en alle gegevens die we verzamelen gebruiken om er een weloverwogen mening over te geven. Dus, wat we vinden is dat er meer aan dit product dan voldoet aan het oog.

In de laatste paar jaar, heb ik gekregen in een beetje testen mezelf en het is interessant geweest. Bijvoorbeeld, een paar jaar geleden, had ik een kans om een review unit van een VPN-provider die ik had gehoord over te krijgen, maar had nooit daadwerkelijk gebruikt.