Ik wil ook een Privacy Verklaring! Hoe krijg ik die?

Simpel dus. Die kunnen wij van AVG-PrivacyVerklaring.nl voor u verzorgen.
Ik wil ook een Privacy Verklaring! Omdat het reeds 25 mei 2018 is geweest, kan het in theorie al strafbaar zijn als u geen AVG Privacy Verklaring op uw website heeft staan, bijvoorbeeld als u wel persoonsgegevens via een contactformulier vraagt, maar niet wordt uitgeleged waarom u welke gegevens vraagt en hoe lang u die gegevens verwacht te bewaren. Een AVG privacy Verklaring is er om het bezoek aan uw website hierover te informeren.
Een AGV Privacy Verklaring dient over een aantal zaken duidelijkheid te verschaffen, welke per branche of vorm van dienstverlening kan verschillen. AVG-PriavecyVerklaring.nl kan voor u een volledige Privacy Verklaring voor u verzorgen.
Voor 100 euro (excl. btw) kunt u reeds beschikken over een AVG Privacy verklaring op maat voor uw website, aangeleverd in word en .pdf, zodat deze eenvoduig aan uw website is te koppelen. Indien u de Privacy Verklaring in uw website geintegreerd wenst te zijn, middels bijvoorbeeld een aparte pagina op uw website, kan dat ook tot de mogelijkheden behoren. Eventuele prijzen daarvoor hangen af van de complexiteit van de betreffende website.
Indien u een AVG Privacy Verklaring voor uw website wenst, vraag die dan z.s.m. bij ons aan.